Όροι Χρήσης

Όροι και Προϋποθέσεις

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία των ιδιωτικών σας δεδομένων on-line. Γνωρίζουμε ότι η παροχή προσωπικών πληροφοριών είναι μια πράξη εμπιστοσύνης και παίρνουμε την εμπιστοσύνη στα σοβαρά. Εκτιμούμε ότι δεν θέλετε τις προσωπικές σας πληροφορίες που παρέχετε σε μας, να διανέμονται αδιακρίτως ή να χρησιμοποιούνται με τρόπους που δεν θα περιμένατε. Δεν θα αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ.

Πληρώνοντας Με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Η ιστοσελίδα www.foukas.eu είναι μια ασφαλής ιστοσελίδα. Για τις πληρωμές σας δεχόμαστε τις κάρτες τύπου Visa, MasterCard, Maestro μέσω του συστήματος πληρωμών της Τράπεζα Πειραιώς. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μέσω του συστήματος της PayPal το όποιο έχει επιπλέον έξοδα πληρωμής.

Λοιποί Φόροι Και Τυχόν Επιβαρύνσεις

Δεν είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε τους φόρους, δασμούς, ή τελωνειακά τέλη που μπορεί να είναι ιδιαίτερα σε διεθνείς προορισμούς. Εξαιτίας αυτού, δεν περιλαμβάνονται αυτές οι χρεώσεις στις δαπάνες αποστολής μας, και οι πελάτες μπορεί να λάβουν τις χρεώσεις αυτές από τις ναυτιλιακές εταιρείες ή τα αρμόδια τελωνεία της εκάστοτε χώρας τους. Παρακαλώ, σημειώστε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν πρόσθετους φόρους, δασμούς ή άλλα τελωνειακά τέλη, τα οποία μπορεί να ισχύουν.

Παραγγελίες Που Δεν Έφτασαν Ποτέ

Αν ένα πακέτο δεν έχει φτάσει στον προορισμό σας θα πρέπει να μας το κοινοποιήσετε εντός 20 εργάσιμων από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας προκειμένου να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας ή να σας ξανά στείλουμε την παραγγελία σας. Δεν είμαστε σε θέση να παρακολουθείτε το πακέτο μετά από αυτό το χρονικό διάστημα 20 εργάσιμων και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το πακέτο αυτό δεν έφτασε.

Πολιτική Επιστροφών

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να την επιστρέψετε, στην ίδια διεύθυνση από την οποία το παραλάβατε, για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως κατά την ημερομηνία παράδοσης. Τα έξοδα αποστολής, τραπεζικά έξοδα και τυχών άλλες δαπάνες είναι μη επιστρεφόμενες. Θα επιστρέψουμε το κόστος των προϊόντων εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αιτήματος σας, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα επιστραφεί στην κατάσταση στην οποία έγινε η αποστολή από την έδρα μας.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε στιγμή πριν από την παράδοση, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή καλώντας μας τηλεφωνικώς. Αλλαγές – επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα όπου υπάρχει δυνατότητα επιλογής χρώματος, υλικού επένδυσης καθώς επίσης και στα τζάκια (ενεργειακές εστίες αέρα και τζάκια – καλοριφέρ). εκτός εάν κατά την παραλαβή τους στη έδρα σας διαπιστωθεί ελάττωμα του προϊόντος.

Θα θέλαμε να ξέρετε ότι η επιχείρηση Φούκας είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της. Για οτιδήποτε λάθος προκύψει είμαστε εδώ για εσάς. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

E-mail: info@foukas.eu
Τηλ. : +30 2310 325575
κιν.+30 6948 363552
Διεύθυνση: Λεωφ. Κ. Καραμανλή 186, 54248
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.