Mitsubishi Heavy Industries / SRK/SRC 71ZR-S Σειρά Diamond

Σύντομη Περιγραφή

Ενεργειακή κλάση: A++/A++

Κατηγορία: Τοίχου24.000 Btu

Χρήση: Οικιακός

Άμεσα Διαθέσιμο

1,248.00 Η  ισχυρή σειρά κλιματιστικών Diamond


Η σειρά Mitsubishi Heavy Diamond είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά συστήματα κλιματισμού που διατίθενται στην αγορά των κλιματιστικών αυτή τη στιγμή. Επιτυγχάνει μέγιστη οικονομία και υψηλές αποδόσεις για να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς  χώρους.

Η εταιρία Mitsubishi Heavy είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής κλιματιστικών παγκοσμίως, όπου δίνει βάση στην αξιοπιστία και τη καινοτομία των προιόντων , με αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη των πελατών.Χάρη στη διατήρηση της τελευταίας τεχνολογίας στην αγορά κλιματιστικών η Mitsubishi Heavy έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση και φήμη των εκατομμυρίων πελατών παγκοσμίως.

 

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ψύξη Θέρμανση
Απόδοση στο χώρο (Btu/h)
(Btu/h)
(Btu/h)
Ελάχιστη απόδοση 7848 6824
Ονομαστική απόδοση 24225 27296
Μέγιστη απόδοση 26272 34120
Συντελεστής Απόδοσης (EER) 3.46
Συντελεστής Απόδοσης (COP) 3.88
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SEER) 7.2
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP) 4.5
Ενεργειακή Κλάση (Average zone)
A++ A++
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας (kWh) 346 2055
Εγγυημένο Εύρος Λειτουργίας (oC) -15 έως +46 -15 έως +24
ΆΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Εσωτερική Μονάδα Εξωτερική Μονάδα
Επίπεδο Θορύβου (dB(A)±3) Low-Mi-High  25-37-41-44 53
Διαστάσεις (πλάτος x ύψος x βάθος) χιλ. 1197 x 339 x 262 800(+88) x 750 x 340
Καθαρό Βάρος (Kg) 15.5 57
Τύπος Προϊόντος
DC INVERTER
Ιονιστής
Αφύγρανση
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Σωληνώσεις
Διάμετρος (Υγρού/Αερίου) in 1/4» / 5/8»
Μέγιστο Μήκος (m) 30
Μέγιστη Υψομετρική Διαφορά(m) 20
Ψυκτικό μέσο R410A
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Εγγύηση Επίσημης Αντιπροσωπείας
1 έτος για μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη και 5 έτη για το συμπιεστή
Συνίσταται Για Χώρους Έως m2 55

*Ο εποχιακός συντελεστής απόδοσης θέρμανσης SCOP υπολογίζεται βάσει των ετήσιων μετρήσεων θερμοκρασίας που έχουν ληφθεί σε τρεις διαφορετικές κλιματικές ζώνες :

*Average Ζone (Μέση Ζώνη):Πόλη Αναφοράς το Στρασβούργο με θερμοκρασία σχεδιασμού -10°C.Υποχρεωτική Αναφορά Τιμής.

*Hot Ζone (Θερμή Ζώνη):Πόλη Αναφοράς η Αθήνα με θερμοκρασία σχεδιασμού 2°C.Προαιρετική Αναφορά Τιμής.

*Cold Ζone (Ψυχρή Ζώνη):Πόλη Αναφοράς το Ελσίνκι με θερμοκρασία σχεδιασμού -22°C.Προαιρετική Αναφορά Τιμής.

Ανάλογα με την ζώνη στην οποία γίνεται ο υπολογισμός μεταβάλλεται και η ενεργειακή κλάση του μηχανήματος.

Αθόρυβη ροή αέρα σε μεγάλες αποστάσεις


Στο σχεδιασμό των διόδων αέρα των κλιματιστικών χρησιμοποιήσαμε τεχνολογία CFD (computational fluid-dynamics-υπολογιστική ρευστομηχανική) που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό του σχήματος των πτερυγίων των αεριωθούμενων κινητήρων, προκειμένου να εξελίξουμε το ιδανικό σύστημα διόδων αέρα (κυκλοφορία αέρα). Η ροή των ρευμάτων αέρα που αναπτύσσονται στο σύστημα επιτρέπουν τη ροή μεγάλου όγκου αέρα με ελάχιστη κατανάλωση ισχύος διατηρώντας ταυτόχρονα στρωτή και αθόρυβη ροή αέρα που φτάνει σε μεγάλες αποστάσεις από το στόμιο εξαγωγής.

Ροή αέρα σε μεγάλες αποστάσεις


Ισχυρή ροή αέρα μέσω τεχνολογίας Jet. Κατάλληλη για μεγάλα καθιστικά και καταστήματα. Αυξήστε την άνεσή σας.

Θέση εγκατάστασης


Μπορείτε να ρυθμίσετε την κατεύθυνση της ροής αέρα αριστερά-δεξιά εάν έχετε εγκαταστήσει το κλιματιστικό κοντά στον πλαϊνό τοίχο μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Νέα περσίδα


Χάρη στην εκ νέου σχεδίαση και το νέο σχήμα, η επιφάνεια της νέας περσίδας έχει αυξηθεί κατά 80%. Πέρα από την αύξηση στην παροχή αέρα, έχει βελτιωθεί ο έλεγχος της περιστροφής δεξιά και αριστερά.

Καθαρός αέρας


Οι αντιμικροβιακές προδιαγραφές και ο σχεδιασμός αποδίδει καθαρότητα και ασφάλεια.

Αντιμικροβιακός ανεμιστήρας


Ο ανεμιστήρας έχει υποστεί αντιμικροβιακή επεξεργασία κατά της μούχλας και των μικροβίων, κάνοντας το σύστημα καθαρό και ασφαλές. Οι άσχημες οσμές και σι μούχλες, κλπ., που μπορεί να εμφανιστούν όταν ένα κλιματιστικό σύστημα είναι εκτός λειτουργίας, αποτρέπονται.

Παράγει 24 ώρες ΙΟΝ


Το κύριο σώμα του κλιματιστικού διαθέτει ένα φύλλο καλυμμένο με τουρμαλίνη. Το φύλλο παράγει αρνητικά ιόντα όλο το 24ωρο. Ακόμη Και όταν δε λειτουργεί το κλιματιστικό, παράγει τόσα αρνητικά ιόντα (2.500— 3.000 /cc) όσα υπάρχουν σε δάσος ποτάμι ή καταρράκτη, προσφέροντάς σας αυτήν την αίσθηση χωρίς την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Λειτουργία αυτοκαθαρισμού


Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού είναι ενεργή για 2 ώρες μετά από το σταμάτημα της κανονικής λειτουργίας της μονάδας. Η εσωτερική μονάδα αφυγραίνεται και εμποδίζεται η ανάπτυξη μούχλας. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν εάν αυτή η λειτουργία θα χρησιμοποιείται ή όχι.

Σύστημα αδρανοποίησης αλλεργιογόνου


Υπάρχει “Σύστημα αδρανοποίησης αλλεργιογόνου”, τα οποίο για να καταστείλει την επίδραση των ουσιών που προκαλούν αλλεργίες, Τις συγκρατεί, ελέγχοντας ταυτόχρονα τη θερμοκρασία και την υγρασία.

Φίλτρο αδρανοποίησης αλλεργιογόνου


Ειδικά ένζυμα αδρανοποιούν τα αλλεργιογόνα και σκοτώνουν τα βακτήρια. Το φίλτρο αδρανοποίησης αλλεργιογόνου αποσυνθέτει τη γύρη, τις ψείρες και τα αλλεργιογόνα που ζουν στο δέρμα των γατών και τα αδρανοποιεί. Το μυστικό της αδρανοποίησης βρίσκεται στο μείγμα ενζύμων. Αδρανοποιεί όχι μόνο τα αλλεργιογόνα αλλά και όλα τα είδη βακτηρίων, μούχλας και μικροβίων. Ακόμη Και αν τα αλλεργιογόνα και τα βακτήρια, κλπ. Απελευθερωθούν από το φίλτρο, αυτά αδρανοποιούνται, οπότε ο αέρας στο δωμάτιό σας διατηρείται καθαρός. Επιπροσθέτως καταστρέφει μύκητες και βακτήρια, αποτελεσματικό επίσης σε μικρόβια και αλλεργιογόνες συνθέσεις (τρίχωμα γάτας, ακάρεα, γύρη κλπ.)

Φίλτρο φυσικού ενζύμου


Τα ένζυμα που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα φίλτρα είναι φυσικά λυσιγόνα ένζυμα. Τα λυσιγόνα ένζυμα επιτίθενται στα τοιχώματα των κυττάρων των μικροοργανισμών που συγκρατούνται σε ένα φίλτρο και τα καταστρέφουν. Με αυτόν τον τρόπο έχουν ισχυρή αποστείρωση, η οποία βοηθά αποτελεσματικά στη μείωση του αριθμού βακτηρίων και μούχλας. Το Φίλτρο Φυσικού Ενζύμου καθαρίζει και αποστειρώνει τον αέρα που περνά για να διατηρεί τον αέρα του δωματίου καθαρό και ασφαλή.

Φωτοκαταλυτικό πλενόμενο αποσμητικό φίλτρο


Διατηρεί τον αέρα φρέσκο αφαιρώντας τα μόρια που προκαλούν οσμές. Η αποσμητική του ικανότητα μπορεί να ανανεωθεί πλένοντας το φίλτρο με νερό και αφήνοντάς το να στεγνώσει στο ηλιακό φως, με αποτέλεσμα να θεωρείται ως ένα ανακυκλώσιμο αποσμητικό φίλτρο με ικανότητα επαναλαμβανόμενης χρήσης.

Μεγάλο εύρος Λειτουργίας


Η νέα μας προηγμένη τεχνολογία έχει επεκτείνει το εύρος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης. Αυτό επιτρέπει Την εγκατάσταση μονάδων υπολογίζοντας λειτουργία θέρμανσης και ψύξης σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας έως τους -15 βαθμούς.

Αθόρυβη Λειτουργία


Επιπρόσθετα με το σύστημα ροής αέρας τύπου jet που διανέμει ομoιόμορφα τον αέρα σε κάθε γωνία, διαθέτει μια βελτιστοποιημένη διαμόρφωση σταθεροποίησης οδόντωσης, η οποία εξασφαλίζει ομαλή ροή αέρα. Καθιστά δυνατή τη περαιτέρω μείωση των θορύβων λειτουργίας ελαχιστοποιώντας την αλληλεπίδραση μεταξύ ρευμάτων αέρα και ανεμιστήρα.

Τρεις Αισθητήρες


Ο έλεγχος της Θερμοκρασίας και της υγρασίας του χώρου είναι πολύ σημαντικός νια την άνετη διαβίωση των ανθρώπων. Η χρήση τριών αισθητήρων για τον έλεγχο της εσωτερικής θερμοκρασίας, της εσωτερικής υγρασίας και της εξωτερικής θερμοκρασίας επιτρέπει στη μονάδα να έχει βέλτιστο κλιματισμό αέρα.

Πλενόμενο φίλτρο και εύκολος καθαρισμός της μάσκας εισαγωγής αέρα


Η αφαίρεση του φίλτρου αέρα είναι αρκετά εύκολη. Η διατήρηση του φίλτρου αέρα καθαρού είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας και διατήρησης της αρχικής ισχυρής απόδοσης. Η μάσκα εισαγωγής αέρα είναι επίσης αφαιρετή και καθαρίζεται εύκολα.

Σωληνώσεις μεγάλου μήκους


Το μέγιστο μήκος της σωλήνωσης είναι αυξημένο βελτιώνοντας την ευελιξία στο σχεδιασμό.

Λειτουργία καθαρισμού /Φίλτρο – Allergen clear system


Η λειτουργία είναι ενεργή για 2 ώρες μετά από το σταμάτημα της κανονικής λειτουργίας της μονάδας. Η εσωτερική μονάδα αφυγραίνεται και εμποδίζεται ανάπτυξη μούχλας.

Self clean operation


Το σύστημα διαθέτει εξοπλισμό για την καταστολή της επίδρασης των ουσιών που προκαλούν αλλεργίες, Τη συγκράτησή τους και τον ταυτόχρονο έλεγχο της θερμοκρασίας και της υγρασίας.

Allergen clear filter


Το φίλτρο αποσυνθέτει τη γύρη τις ψείρες και όλα τα αλλεργιογόνα που ζουν στο δέρμα των γάτων και τα αδρανοποιεί.

Photocatalytic washable deodorizing filter


Διατηρεί τον αέρα φρέσκο αφαιρώντας το μόριο που προκαλούν οσμές. Η αποσμητική ικανότητα μπορεί εύκολα να ανανεωθεί απλά με καθορισμό και έκθεση στο ηλιακό φως.

Fuzzy auto mode


Αυτόματα η μονάδα καθαρίζει τον τρόπο λειτουργίας και στη ρύθμιση θερμοκρασίας με βάση υπολογισμούς ασαφούς λογικής και προσαρμόζει τη συχνότητα του inverter.

Αutomatic operation


Το κλιματιστικό επιλέγει αυτόματα μεταξύ των λειτουργιών θέρμανσης, ψύξης και αφύγρανσης.

“Hi power’’ operation


Η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς σε λειτουργία “Hi power’’ για 15 λεπτά. Η λειτουργία αυτή ενδείκνυται για τη γρήγορη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας.

Λειτουργίες διανομής Κλιματισμένου αέρα με υψηλό δείκτη ανέσεως 3D auto


Μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη ρύθμιση ψύξης ή θέρμανσης με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου.

Auto flap mode


Όποια και να είναι η επιλογή λειτουργίας, η μονάδα επιλέγει αυτόματα τη βέλτιστη γωνία.

Memory flap


Καθώς περιστρέφεται το πτερύγιο, μπορεί να ακινητοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιθυμητή γωνία. Το πτερύγιο επανέρχεται στη θέση που ήταν στο τελευταίο σταμάτημα λειτουργίας.

Air scroll


Η περιστροφή του πτερυγίου προκαλεί το στροβιλισμό του αέρα καθώς φτάνει στο πάτωμα και η αύρα φτάνει σε όλο το δωμάτιο.

Up/down flap swing


Η ανοδική και καθοδική θέση του πτερυγίου μπορεί να ρυθμιστεί στην επιθυμητή γωνία λειτουργίας ατό οριζόντια έως και κατακόρυφη.

Right/left louver swing


Η γρίλια κινείται συνεχώς δεξιά και αριστερά. Η περιστροφή της δεξιάς/Αριστερής γρίλιας μπορεί να σταθεροποιηθεί στην επιθυμητή γωνία λειτουργίας.

Positioning of installation


Μπορείτε να ρυθμίσετε την κατεύθυνση της ροής αέρα αριστερά-δεξιά εάν έχετε εγκαταστήσει κλιματιστικά κοντά στον πλαϊνό τοίχο μέσω του τηλεχειριστηρίου

Οn timer

Η ευκολία αυτή επιτρέπει την έναρξη λειτουργίας λίγο νωρίτερα. Ώστε το δωμάτιο να προσεγγίσει τη βέλτιστη θερμοκρασία την ώρα ενεργοποίησης όταν η λειτουργία ξεκινάει με τον χρονοδιακόπτη ενεργοποίησης (on-timer). Έτσι θα προσπαθήσει να είναι στη θερμοκρασία που θέλετε, τη στιγμή που το θέλετε.

Economy mode


Η μονάδα πραγματοποιεί αποτελεσματική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας διατηρώντας ταυτόχρονα άνετες συνθήκες ψύξης και θέρμανσης.

Dry operation


Η μονάδα αφυγραίνει το δωμάτιο με διακοπτόμενη λειτουργία ψύξης.

24 hour on/off programmable timer


Συνδυάζοντας ένα χρονοδιακόπτη έναρξης με ένα χρονοδιακόπτη διακοπής μπορείτε να καταχωρήσετε δύο λειτουργίες χρονοδιακόπτη την ημέρα. Αφού ρυθμιστούν, οι χρονοδιακόπτες θα ξεκινούν ή θα σταματούν το σύστημα με αξιοπιστία τις καθορισμένες ώρες της ημέρας καθημερινά.

Off timer


Η μονάδα σταματά αυτόματα την ορισμένη ώρα.

Sleep mode


Η Θερμοκρασία του δωματίου ελέγχετε αυτόματα κατά τη διάρκεια της περιόδου που είναι ορισμένη στη λειτουργία sleep εξασφαλίζοντας ότι η θερμοκρασία του δωματίου δεν θα είναι ούτε πολύ ψυχρή ούτε πολύ θερμή.

Microcomputer-operated defrosting


Η λειτουργία αυτή απομακρύνει αυτόματα τον πάγο και βοηθά στην ελαχιστοποίηση της υπερβολικής λειτουργίας στις άλλες επιλογές.

Self-diagnostic function


Σε περίπτωση βλαβών στο κλιματιστικό ένας εσωτερικός μικρο-υπολογιστής αυτόματα ξεκινά μια αυτοδιάγνωση.

Detachadle indoor air inlet panel


Η μάσκα εισαγωγής αέρα στην εσωτερική μονάδα ανοίγει και κλείνει εύκολα, κάνοντας απλά τον καθορισμό του φίλτρου. Η μάσκα αναρρόφησης μπορεί επίσης να αφαιρεθεί

Βack-up switch


Στην κύρια μονάδα υπάρχει ένας εφεδρικός διακόπτης on/off o οποίος είναι χρήσιμος όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο ή έχουν αδειάσει οι μπαταρίες.

Αυτόματη επανεκκίνηση


Αυτόματη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Επαναφέρει τις ρυθμίσεις που είχαν οριστεί προηγουμένως, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την ασφάλεια του κλιματιστικού.

Night Setback


Στις πολύ ψυχρές περιόδους,η θερμοκρασία του χώρου μπορεί να διαηρείται σε ενα επίπεδο άνεσης ακόμα και όταν δεν υπάρχουν άτομα.Το κλιματιστικό διατηρεί τη θερμοκρασία στους 10οC.

Luminous button


Με τα φωτεινά ασύρματα τηλεχειριστήρια τα οποία λάμπουν στο σκοτάδι, μπορείτε να  πραγματοποιείτε όλες τις λειτουργίες της μονάδας με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Κατασκευαστής

Ονομαστική Ισχύς

Ενεργειακή Κλάση Ψύξης

Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης

Ιονιστής

Wifi Ready

Τι επισκέπτονται οι περισσότεροι