Mitsubishi Heavy Industries / SRK/SRC 50ZM-S Σειρά Premium

Σύντομη Περιγραφή

Ενεργειακή κλάση: A++ / A+

Κατηγορία: Κλιματισμός

18.000 Btu

Χρήση: Οικιακός

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

982.00 H σειρά Premium Inverter εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της.


Η Mitsubishi Heavy με τη σειρά Premium Inverter θα σας κάνει να αισθάνεστε μεγάλη άνεση στο σπίτι ή το γραφείο. Θα σας εκπλήξουν η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης κλιματιστικής μονάδας.

Η εταιρία Mitsubishi Heavy είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής κλιματιστικών παγκοσμίως, όπου δίνει βάση στην αξιοπιστία και τη καινοτομία των προιόντων , με αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη των πελατών. Χάρη στη διατήρηση της τελευταίας τεχνολογίας στην αγορά κλιματιστικών η Mitsubishi Heavy έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση και φήμη των εκατομμυρίων πελατών παγκοσμίως.

 

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ψύξη Θέρμανση
Απόδοση στο χώρο (Btu/h)
(Btu/h)
(Btu/h)
Ελάχιστη απόδοση 5459 5459
Ονομαστική απόδοση 17060 19790
Μέγιστη απόδοση 18766 22519
Συντελεστής Απόδοσης (EER) 3,23
Συντελεστής Απόδοσης (COP) 3,65
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SEER) 6,3
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP) 4,2
Ενεργειακή Κλάση (Average zone)
A++ A+
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας (kWh) 287 1616
Εγγυημένο Εύρος Λειτουργίας (oC) -15 έως +46 -15 έως +21
ΆΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Εσωτερική Μονάδα Εξωτερική Μονάδα
Επίπεδο Θορύβου (dB(A)±3) Low-Mi-High 26 / 37 / 46 53
Διαστάσεις (πλάτος x ύψος x βάθος) χιλ. 798 x 294 x 229 800 x 640 x 290
Καθαρό Βάρος (Kg) 9,5 42
Τύπος Προϊόντος
DC INVERTER
Αφύγρανση
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Σωληνώσεις
Διάμετρος (Υγρού/Αερίου) in 1/4¨/1/2¨
Μέγιστο Μήκος (m) 25
Μέγιστη Υψομετρική Διαφορά(m) 15
Ψυκτικό μέσο R410A
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Εγγύηση Επίσημης Αντιπροσωπείας
1 έτος για μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη και 5 έτη για το συμπιεστή
Συνίσταται Για Χώρους Έως m2 38

*Ο εποχιακός συντελεστής απόδοσης θέρμανσης SCOP υπολογίζεται βάσει των ετήσιων μετρήσεων θερμοκρασίας που έχουν ληφθεί σε τρεις διαφορετικές κλιματικές ζώνες :

*Average Ζone (Μέση Ζώνη):Πόλη Αναφοράς το Στρασβούργο με θερμοκρασία σχεδιασμού -10°C.Υποχρεωτική Αναφορά Τιμής.

*Hot Ζone (Θερμή Ζώνη):Πόλη Αναφοράς η Αθήνα με θερμοκρασία σχεδιασμού 2°C.Προαιρετική Αναφορά Τιμής.

*Cold Ζone (Ψυχρή Ζώνη):Πόλη Αναφοράς το Ελσίνκι με θερμοκρασία σχεδιασμού -22°C.Προαιρετική Αναφορά Τιμής.

Ανάλογα με την ζώνη στην οποία γίνεται ο υπολογισμός μεταβάλλεται και η ενεργειακή κλάση του μηχανήματος.

Allergen clear system


Η λειτουργία είναι ενεργή για 2 ώρες μετά από το σταμάτημα της κανονικής λειτουργίας της μονάδας. Η εσωτερική μονάδα αφυγραίνεται και εμποδίζεται ανάπτυξη μούχλας.

Self clean operation


Το σύστημα διαθέτει εξοπλισμό για την καταστολή της επίδρασης των ουσιών που προκαλούν αλλεργίες, Τη συγκράτησή τους και τον ταυτόχρονο έλεγχο της θερμοκρασίας και της υγρασίας.

Allergen clear filter


Το φίλτρο αποσυνθέτει τη γύρη τις ψείρες και όλα τα αλλεργιογόνα που ζουν στο δέρμα των γάτων και τα αδρανοποιεί.

Photocatalytic washable deodorizing filter


Διατηρεί τον αέρα φρέσκο αφαιρώντας το μόριο που προκαλούν οσμές. Η αποσμητική ικανότητα μπορεί εύκολα να ανανεωθεί απλά με καθορισμό και έκθεση στο ηλιακό φως.

Natural enzyme filter


Το ένζυμο που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα φίλτρα είναι φυσικά λυσιγόνα ένζυμα, τα οποία επιτίθενται στα τοιχώματα των κυττάρων των μικροοργανισμών που συγκρατούνται σε ένα φίλτρο και τα καταστρέφουν.

Fuzzy auto mode


Η σκόνη που αιωρείται στον αέρα αναρροφάται στο Κλιματιστικό και παγιδεύεται στο φίλτρο αέρα. Το νέας τεχνολογίας αντιαλλεργικό φίλτρο της LG είναι καινούρια εξέλιξη. Το φίλτρο προστασίας για τις αλλεργίες διαθέτει το ένζυμο Subtilisin A το οποίο καταστρέφει τα ακάρεα και τα αλλεργιογόνα.

Αutomatic operation


Το κλιματιστικό επιλέγει αυτόματα μεταξύ των λειτουργιών θέρμανσης, ψύξης και αφύγρανσης.

“Hi power’’operation


Η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς σε λειτουργία “Hi power’’  για 15 λεπτά. Η λειτουργία αυτή ενδείκνυται για τη γρήγορη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας.

Three hot system


Η σειρά αυτή προσφέρει τρία συστήματα “hot”. Το “hot start” επιτρέπει στη μονάδα να εκκινεί αμέσως τη λειτουργία της ενώ το σύστημα ταχείας θέρμανσης “hot spurt” αυξάνει την επιλεγμένη θερμοκρασία κατά δύο βαθμούς. Το σύστημα “hot keep” χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της αυτόματης αποπάγωσης ή για την αποτροπή εισροής ψυχρού αέρα. Αυτά τα τρία συστήματα ελέγχου λειτουργίας βοηθούν στην εξασφάλιση άνετης και αποτελεσματικής θέρμανσης.

3D auto


Μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη ρύθμιση ψύξης ή θέρμανσης με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου.

Auto flap mode


Όποια και να είναι η επιλογή λειτουργίας, η μονάδα επιλέγει αυτόματα τη βέλτιστη γωνία.

Memory flap


Καθώς περιστρέφεται το πτερύγιο, μπορεί να ακινητοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιθυμητή γωνία. Το πτερύγιο επανέρχεται στη θέση που ήταν στο τελευταίο σταμάτημα λειτουργίας.

Air scroll


Η περιστροφή του πτερυγίου προκαλεί το στροβιλισμό του αέρα καθώς φτάνει στο πάτωμα και η αύρα φτάνει σε όλο το δωμάτιο.

Positioning of installation


Μπορείτε να ρυθμίσετε την κατεύθυνση της ροής αέρα αριστερά-δεξιά εάν έχετε εγκαταστήσει κλιματιστικά κοντά στον πλαϊνό τοίχο μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Up/down flap swing


Η ανοδική και καθοδική θέση του πτερυγίου μπορεί να ρυθμιστεί στην επιθυμητή γωνία λειτουργίας ατό οριζόντια έως και κατακόρυφη.

Right/left louver swing


Η γρίλια κινείται συνεχώς δεξιά και αριστερά. Η περιστροφή της δεξιάς/Αριστερής γρίλιας μπορεί να σταθεροποιηθεί στην επιθυμητή γωνία λειτουργίας

Air outlet selection


Μπορεί να επιλεχθεί είτε η κάτω και η άνω έξοδος αέρα, είτε η άνω έξοδος αέρα.

Οn timer


Η ευκολία αυτή επιτρέπει την έναρξη λειτουργίας λίγο νωρίτερα. Ώστε το δωμάτιο να προσεγγίσει τη βέλτιστη θερμοκρασία την ώρα ενεργοποίησης  όταν η λειτουργία ξεκινάει με τον χρονοδιακόπτη ενεργοποίησης (on-timer). Έτσι θα προσπαθήσει να είναι στη θερμοκρασία που θέλετε, τη στιγμή που το θέλετε.

Economy mode


Η μονάδα πραγματοποιεί αποτελεσματική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας διατηρώντας ταυτόχρονα άνετες συνθήκες ψύξης και θέρμανσης.

Dry operation


Η μονάδα αφυγραίνει το δωμάτιο με διακοπτόμενη λειτουργία ψύξης.

24 hour on/off programmable timer


Συνδυάζοντας ένα χρονοδιακόπτη έναρξης με ένα χρονοδιακόπτη διακοπής μπορείτε να καταχωρήσετε δύο λειτουργίες χρονοδιακόπτη την ημέρα. Αφού ρυθμιστούν, οι χρονοδιακόπτες θα ξεκινούν ή θα σταματούν το σύστημα με αξιοπιστία τις καθορισμένες ώρες της ημέρας καθημερινά.

Off timer


Η μονάδα σταματά αυτόματα την ορισμένη ώρα.

Sleep mode


Η Θερμοκρασία του δωματίου ελέγχετε αυτόματα κατά τη διάρκεια της περιόδου που είναι ορισμένη στη λειτουργία sleep εξασφαλίζοντας ότι η θερμοκρασία του δωματίου δεν θα είναι ούτε πολύ ψυχρή ούτε πολύ θερμή.

Microcomputer-operated defrosting


Η λειτουργία αυτή απομακρύνει αυτόματα τον πάγο και βοηθά στην ελαχιστοποίηση της υπερβολικής λειτουργίας στις άλλες επιλογές.

Self-diagnostic function


Σε περίπτωση βλαβών στο κλιματιστικό ένας εσωτερικός μικρο-υπολογιστής αυτόματα ξεκινά την αυτοδιάγνωση.

Detachadle indoor air inlet panel


Η μάσκα εισαγωγής αέρα στην εσωτερική μονάδα ανοίγει και κλείνει εύκολα, κάνοντας απλά τον καθορισμό του φίλτρου. Η μάσκα αναρρόφησης μπορεί επίσης να αφαιρεθεί.

Βack-up switch


Στην κύρια μονάδα υπάρχει ένας εφεδρικός διακόπτης on/off o  οποίος είναι χρήσιμος όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο ή έχουν αδειάσει οι μπαταρίες.

Auto restart function


Η λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης μετά από διακοπή ρεύματος καταγράφει την κατάσταση λειτουργίας του κλιματιστικού αμέσως πριν από την απενεργοποίησή του λόγω της διακοπής ρεύματος και αυτόματα επαναφέρει τη λειτουργία στο ίδια σημείο μετά από την επαναφορά του ρεύματος.

Luminous button


Με τα φωτεινά ασύρματα τηλεχειριστήρια τα οποία λάμπουν στο σκοτάδι, μπορείτε να  πραγματοποιείτε όλες τις λειτουργίες της μονάδας με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Night Setback


Στις πολύ ψυχρές περιόδους,η θερμοκρασία του χώρου μπορεί να διαηρείται σε ενα επίπεδο άνεσης ακόμα και όταν δεν υπάρχουν άτομα.Το κλιματιστικό διατηρεί τη θερμοκρασία στους 10οC.

Επιπλέον Πληροφορίες

Κατασκευαστής

Ονομαστική Ισχύς

Ενεργειακή Κλάση Ψύξης

Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης

Ιονιστής

Wifi Ready

Τι επισκέπτονται οι περισσότεροι