Midea / MS12FU 12HRFN1-Q Σειρά Fairwind Με Ιονιστή

Σύντομη Περιγραφή

Ενεργειακή κλάση: A++/A+

Κατηγορία: Τοίχου12.000 Btu

Χρήση: Οικιακός

Προπαραγγελία

429.00 Έξυπνος ανιχνευτής κίνησης με κομψή εμφάνιση από τη σειρά Fairwind.


Με τον ανιχνευτή κίνησης εξοικονομείτε περισσότερη ενέργεια αλλα και χρήματα αφού το κλιματιστικό θα απεργοποιηθεί εάν φύγετε από το δωμάτιο για 30 λεπτά και θα ενεργοποιηθεί όταν επιστρέψετε. Όλα αυτά υποστηρίζονται απο μια εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, όπου το μεταλλικό χρώμα και η ανασυρόμενη μετώπη καθιστούν τη συσκευή ένα ακόμα στολίδι στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

 

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ψύξη Θέρμανση
Απόδοση στο χώρο (Btu/h)
(Btu/h)
(Btu/h)
Ελάχιστη απόδοση 4870 3380
Ονομαστική απόδοση 12000 13000
Μέγιστη απόδοση 15240 16640
Εποχιακός Βαθμός Ενεργειακης Απόδοσης(SEER) 6.7
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP) (Av/H) 4.0
Ενεργειακή Κλάση A++ A+
Ενεργειακή Κλάση Hot Zone A+++
Εγγυημένο Εύρος Λειτουργίας (oC) -18~54 -30~24
ΆΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Εσωτερική Μονάδα Εξωτερική Μονάδα
Επίπεδο Θορύβου (dB(A)±3) Low-Mi-High 28-35-46 56
Διαστάσεις (πλάτος x ύψος x βάθος) χιλ. 800X275X188 810X558X310
Καθαρό Βάρος (Kg) 7.2 30.5
Τύπος Προϊόντος INVERTER
Ιονιστής
Αφύγρανση
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Σωληνώσεις
Διάμετρος (Υγρού/Αερίου) in 1/4″ – 3/8″
Μέγιστο Μήκος (m) 25
Μέγιστη Υψομετρική Διαφορά(m) 10
Ψυκτικό μέσο R410A
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Εγγύηση Επίσημης Αντιπροσωπείας 3 έτη για μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη και 5 έτη για το συμπιεστή
Συνίσταται Για Χώρους Έως m2 25

*Ο εποχιακός συντελεστής απόδοσης θέρμανσης SCOP υπολογίζεται βάσει των ετήσιων μετρήσεων θερμοκρασίας που έχουν ληφθεί σε τρεις διαφορετικές κλιματικές ζώνες :

*Average Ζone (Μέση Ζώνη):Πόλη Αναφοράς το Στρασβούργο με θερμοκρασία σχεδιασμού -10°C.Υποχρεωτική Αναφορά Τιμής.

*Hot Ζone (Θερμή Ζώνη):Πόλη Αναφοράς η Αθήνα με θερμοκρασία σχεδιασμού 2°C.Προαιρετική Αναφορά Τιμής.

*Cold Ζone (Ψυχρή Ζώνη):Πόλη Αναφοράς το Ελσίνκι με θερμοκρασία σχεδιασμού -22°C.Προαιρετική Αναφορά Τιμής.

Ανάλογα με την ζώνη στην οποία γίνεται ο υπολογισμός μεταβάλλεται και η ενεργειακή κλάση του μηχανήματος.

Λειτουργία Follow me


Με την τεχνολογία αυτή, στo τηλεχειριστήριο ενσωματώνεται ένας αισθητήρας θερμοκρασίας. Όταν βρίσκεστε κοντά στο τηλεχειριστήριο, η μονάδα αλλάζει αυτόματα τη λειτουργία, ώστε να επιτυγχάνει την ιδανική θερμοκρασία σαν το κλιματιστικό να σας παρακολουθεί.

Λειτουργία απομνημόνευσης θέσης περσίδων


Την επόμενη φορά που η συσκευή θα τεθεί σε λειτουργία, η γωνία της οριζόντιας περσίδας θα ρυθμιστεί αυτόματα στη θέση που είχε οριστεί την τελευταία φορά.

Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού μέσου


Με αυτή τη νέα τεχνολογία, η εσωτερική μονάδα σας ειδοποιεί όταν στην εξωτερική μονάδα εντοπιστεί διαρροή ψυκτικού υγρού.

Φίλτρο φορμαλδεύδης


Το συγκεκριμένα φίλτρο φιλτράρει τη φορμαλδεύδη και αλλες πτητικές οργανικές ενώσεις (νοc), καθώς και ετπβλαβή αέρια και μυρωδιές. Απολαμβάνετε πάντα υγιεινό αέρα.

Αυτόματη επανεκκίνηση


Εάν το κλιματιστικό απενεργοποιηθεί ξαφνικά λόγω διακοπής ρεύματος, θα επανέλθει αυτόματα σε λειτουργία με τις προηγούμενες ρυθμίσεις, όταν η παροχή ρεύματος αποκατασταθεί.

Αναμονή 1W


Η τεχνολογία έξυπνης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης επιτρέπει στα προϊόντα της Μidea να εισέρχονται αυτόματα σε λειτoυργία εξoικονόμησης ενέργειας όταν βρίσκονται σε αναμονή, περιορίζοντας την κατανάλωση ενέργειας από 4-5W σε 1W, το οποίο αναλογεί σε μείωση 80%.

Ανεμιστήρας πολλαπλών ταχυτήτων εσωτερικής μονάδας


Με έως και 12 Ταχύτητες ανεμιστήρα, η μονάδα παρέχει πιο ευχάριστη ροή αέρα.

Συμβατότητα Split & Μulti


Συμβατή εσωτερική μονάδα για συστήματα inverter απλά και πολυδιαιρούμενα (Split & Μulti).

Αντιστάθμιση θερμοκρασίας


Λόγω ταυ διαφορετικού ύψους τοποθέτησης της εσωτερικής μονάδας, η απόκλιση μεταξύ της θερμοκρασίας που ανιχνεύει ο αισθητήρας και της πραγματικής θερμοκρασίας κοντά στο δάπεδο είναι πάντα διαφορετική. Αλλάζοντας το συνδυασμό των καλωδίων διακλάδωσης στην πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος της εσωτερικής μονάδας μπορούμε να ισοσταθμίσουμε την απόκλιση. Αυτό μπορεί να γίνει από τον τεχνικό εγκατάστασης, κατά την εγκατάσταση.

Σύστημα ροής αέρα χαμηλής στάθμης θορύβου


Χωρίς να μειωθεί η ένταση της ροής αέρα και η απόδοση, ο ανεμιστήρας εγκάρσιας ροής μεγάλης διαμέτρου μπορεί να μειώσει τα επίπεδα θορύβου της εσωτερικής μονάδας με χαμηλότερη ταχύτητα του ανεμιστήρα.

Λειτουργία Τurbo


Με αυτή τη λειτουργία, το κλιματιστικό μεγιστοποιεί την ψυκτική και θερμαντική απόδοση, μειώνει ή αυξάνει τη θερμοκρασία στο χώρο γρηγορότερα και επιτυγχάνει την επιθυμητή θερμοκρασία σε λιγότερο χρόνο.

Αυτοκαθαρισμός


Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, η εσωτερική μονάδα λειτουργεί αρχικά στη λειτουργία ψύξης με χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα. Σε αυτή τη φάση, συμπυκνώματα απομακρύνουν κάποια σωματίδια σκόνης από τα πτερύγια του εξατμιστή. Στη συνέχεια η μονάδα εισέρχεται στη λειτουργία θέρμανσης με χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα και στεγνώνει το στοιχείο της εσωτερικής μονάδας. Τέλος, η μονάδα εισέρχεται στη λειτουργία ανεμιστήρα και απομακρύνει τον αέρα με την υγρασία. Η διαδικασία αυτή καθαρίζει το στοιχείο της εσωτερικής μονάδας και αποτρέπει την ανάπτυξη των βακτηρίων.

Ιονιστής


Τα ανιόντα έχουν θετική επίδραση στο σώμα και διεγείρουν το κυκλοφορικό σύστημα, βελτιώνουν τη λειτουργία των πνευμόνων και προλαμβάναυν αποτελεσματικά τις ασθένειες της αναπννευστικής οδού (π.χ. άσθμα και πνευμονία).

Φίλτρο Βiο


Τα φίλτρο Βio αποτελείται από εξειδικευμένα βιολογικό ένζυμα και φίλτρο Εco. Τo φίλτρο Εco παγιδεύει πολύ μικρά αιωρούμενα σωματίδια σκόνης και εξουδετερώνει τα βακτήρια, τους μύκητες και τα μικρόβια. Το βιολογικό ένζυμο σκοτώνει τα βακτήρια διαλύοντας το κυτταρικό τους τοίχωμα εξαλείφοντας έτσι το πρόβλημα της διασποράς μολύνσεων.

Θέρμανση στους 8ºC


Στη λειτουργία θέρμανσης αυτή η επιλογή λειτουργίας των 8° C διασφαλίζει τη θερμοκρασία δωματίου σταθερή στους 8ºC το χειμώνα.

Αντιπαγωτική αντίσταση


Η συσσώρευση νερού στη βάση της εξωτερικής μονάδας, από βροχή, χιόνι ή απόψυξη. αποτρέπεται με την τοποθέτηση Αντιπαγωτικής Αυτορρυθμιζόμενης Αντίστασης (ΡΤC).

Golden fin


Τα πτερύγια του εξωτερικού εναλλάκτη προστατεύονται με χρυσίζον αντιδιαβρωτικό στρώμα Golden fin, αυξάνοντος ταυτόχρονα την εναλλαγή θερμότητας.

Φίλτρο Silver Ion


Τα ιόντα αργύρου μπορούν να σκοτώσουν τα βακτήρια ή να αναστείλουν τη δραστηριότητά τους καταστρέφοντας την εσωτερική τους δομή και απορροφώντας τα στοιχεία τους οε μικροκυψέλες. Παράλληλα, τα νανοσωματίδια αργύρου που υπάρχουν στο φίλτρο, απελευθερώνουν συνεχώς ιόντα αργύρου για την αποτελεσματική καταπολέμηση των βακτηρίων.

Αυτόματη οριζόντια & κατακόρυφη σάρωση


Μεγάλες περσίδες με μεγάλο εύρος γωνίας σάρωσης που κατευθύνουν τον κρύο ή το ζεστό αέρα σε κάθε γωνιά του δωματίου.

Έξυπνος ανιχνευτής κίνησης


Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα υπέρυθρων, η εσωτερική μονάδα ανιχνεύει την ανθρώπινη δραστηριότητα, το κλιματιστικό απενεργοποιείται εάν λείψετε από το χώρο για 30 λεπτά και ενεργοποιείται ξανά όταν επιστρέψετε, εξοικονομώντας με αυτά τον τρόπο ενέργεια.

Οθόνη LCD


Ο πίνακας ελέγχου της εσωτερικής μονάδας διαθέτει οθόνη LCD.

Φίλτρο βιταμίνης C


Το φίλτρο βιταμίνης C γεμίζει τον αέρα με βιταμίνη C που κάνει το δέρμα σας πιο απαλό και μειώνει το στρες. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου είναι περίπου 2 χρόνια.

Αυτόματες περσίδες οριζόντιας και κατακόρυφης σάρωσης


Διανέμει τον αέρα σε μεγαλύτερη επιφάνεια συνδυάζοντας την αυτόματη κατακόρυφη και οριζόντια σάρωση

Λειτουργία eco


Με την τεχνολογία αυτή,προσφέρει μείωση 60% της κατανάλωσης ενέργειας,κατά τη διάρκεια ενός πρότυπου κύκλου οκτώ ωρών και σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας

Επιπλέον Πληροφορίες

Κατασκευαστής

Ονομαστική Ισχύς

Ενεργειακή Κλάση Ψύξης

Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης

Ιονιστής

Wifi Ready

Τι επισκέπτονται οι περισσότεροι